Over Ons

Welkom bij HoCu Systems. De oprichter van i-Ortho, de toonaangevende softwareontwikkelaar die zich volledig richt op praktijkmanagementoplossingen voor de orthodontische branche. Wij zijn er trots op orthodontisten en tandheelkundige professionals te ondersteunen bij het efficiƫnt en effectief beheren van hun praktijken, waardoor ze zich kunnen concentreren op het leveren van hoogwaardige zorg aan hun patiƫnten.

Bij HoCu Systems begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee orthodontisten worden geconfronteerd bij het runnen van hun praktijken. Van complexe behandelingen tot het bijhouden van uitgebreide patiƫntendossiers, we weten dat er veel komt kijken bij het leveren van uitstekende orthodontische zorg. Daarom hebben we onze softwareoplossingen ontworpen om de dagelijkse workflows te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en de patiƫntervaring te verbeteren.

Onze missie is om intuĆÆtieve en krachtige softwaretools te ontwikkelen die zijn afgestemd op de behoeften van alle orthodontiepraktijken. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de tandheelkundige sector begrijpen we de complexiteit van de orthodontie en passen we die kennis toe in onze softwareproducten.

Onze praktijkmanagementsoftware (i-Ortho) biedt een uitgebreid scala aan functies, waaronder patiƫntbeheer, afspraakplanning, digitale beeldanalyse, behandelingsplanning, facturering en rapportage. We streven ernaar om gebruikersvriendelijke interfaces te creƫren en onze oplossingen aan te passen aan de voortdurend evoluerende behoeften van het moderne orthodontische tijdperk. Met behulp van onze software kunnen alle orthodontisten hun praktijken effectiever en efficiƫnter beheren, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan hun patiƫnten.

Bij HoCu Systems geloven we in voortdurende innovatie en verbetering. We blijven nauw samenwerken met orthodontisten en tandheelkundige professionals om onze softwareoplossingen te verfijnen en nieuwe functies te ontwikkelen die inspelen op de veranderende behoeften van de branche. We streven ernaar om de meest geavanceerde en betrouwbare software aan te bieden, zodat orthodontiepraktijken succesvol kunnen groeien en bloeien in een steeds competitievere omgeving.

Wij zijn gepassioneerd in wat we doen en zijn toegewijd om orthodontiepraktijken te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Ons deskundige team staat altijd klaar om uitstekende technische ondersteuning en klantenservice te bieden, zodat onze klanten het maximale uit onze softwareoplossingen kunnen halen.

Kies voor HoCu Systems als jouw betrouwbare partner in orthodontische praktijkmanagementsoftware i-Ortho.Ā 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je praktijk naar nieuw niveau te brengen.